Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Viens - divi - izdevīgi!

Gribi, lai ir garšīgi, ātri un izdevīgi? Parādīsim, kā to īstenot!

Mūsdienās ēdiens vairs nav izsalkuma remdēšanas līdzeklis, bet drīzāk gan bauda, kas pie viena remdē izsalkumu. Turklāt maldīgi uzskatīt, ka, lai kvalitatīvi un garšīgi paēstu, ir jātērē lieli līdzekļi. Tā nebūt nav! Iemācies no projekta “Viens – divi – izdevīgi!” dalībnieces un ēst gatavošanas blogeres Justīnes Martinsones @jushkapadrushka daudzveidīgi pagatavot vienu vistu un no “Maxima” garšu vēstneša Raimonda Zommera, kā neapēsto ēdienu pārvērst gardā otrās dienas maltītē.

29. maijā

Kādus ēdienus Regīna Devīte liks svētku galdā Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas gadadienā?

Kopš aktrise Regīna Devīte ir iesaistījusies projektā “Viens – divi – izdevīgi!”, viņa daudz atbildīgāk iepērkas un domā, kā to darīt pēc iespējas izdevīgāk. Tāpēc, gatavojoties svinēt Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas gadadienu 4. maijā, viņa ir ne tikai izdomājusi ēdienus, ar kuriem cienās viesus, bet arī sagatavojusi iepirkumu sarakstu un izpētījusi “Maxima” aktuālās akcijas un atlaides.

2. maijā